Nor's FotoPage

By: Nor Baizurah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Sunday, 23-Aug-2009 05:14 Email | Share | | Bookmark
Balik kampung seronok syuhada

 
 
 
View all 6 photos...


Tuesday, 14-Apr-2009 09:39 Email | Share | | Bookmark
SYUHADA DAN BABY ARISYA FARIHAH

 
00:00
 
00:00
 
00:00
View all 5 photos...
Sejak akhir2 ni ankku syuhada asyik srh buka komputer je..... sbb aku baru dpt ank buah baru yg ke 3 sayang sungguh syuhada gan baby ni Ari2 nk syg je baby ni........, kami x jmpe lg sbb kakakku sekeluarga duk kt sabah setahun sekali br jumpe jadi rindu sgt la kami...........
http://www.mediafire.com/?y2wwnnx23dz


Friday, 10-Apr-2009 14:12 Email | Share | | Bookmark
HARI BERSEJARAH KU@ SUAMI TERCINTA

 
00:00
 
00:00
 
00:00
View all 18 photos...


Friday, 10-Apr-2009 14:01 Email | Share | | Bookmark
PERMATA MATA HATIKU

syuhada selepas 1jam lahir
00:00
Ni lak lepas 2bulan
00:00
Ni baru blk dari hospital (2hari)
00:00
View all 12 photos...
Ni gmbr ank ku name yer NURAIN SYUHADA skrg umurnya br setahun setenggah, ni gmbr dia br lahir hingga skrg.............. lama x update fotopage ni dn x de lak gmbr br lg , Ankku syuhada kerap dmm sejak akhir2 ni.........nk tmbh akalnya dan nk tumbuh gigi geragamnya tu yg kerap sgt dmm ni...mcm na x dmm kerap gigi geragam sekali 3 batang nk tumbuh dh nmpk kepala gigi tu dh timbul....heheheehee cian ank ibu ni.......... tp susah hati lak sejak baik dmm ni syuhada susah nk makan.... nmpk kurus la pulak opppp maaf la gmbr x berapa elok la ni...........;(


Thursday, 9-Apr-2009 16:05 Email | Share | | Bookmark
BERHIBUR DI HUJUNG MGGU ''bowling''

Amboi abe ada gaya la
00:00
menanti giliran sbb ank takut
00:00
wauuuu syg
00:00
View all 6 photos...
askum....kami ni mmg suke berjln-jln kali lak p main bowling..........eeemmmm best sgt lama dh x main rasa kekuk lak nk baling...... kami p awl-awl lg ms tu org xramai g rasa la x malu sgt bila baling x kena tu heheehee Ankku lak takut tp lame2 tu dia lak yg syok sendiri hehehehe tgh seronok main ni......... tgk2 dh nk abis lak tp x pe lain kali leh main g,,,,,kali tu pasti semua tumbang yer heheheheeee
http://www.Duit10Minit.com/?refid=baizurahn


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net